For your comfort

The Accomodation

The walls in the living room and the master suite are decorated with wooden paneling typical for the time and this type of building. The external stone walls have been kept in their original state as much as possible. The first floor has under floor heating. The concrete floor is painted with light grey resin cover. All attic floors are covered with wooden laminate. The original paneling in the bathroom, toilet, and gallery is varnished.

The apartment disposes of an oven and Jacuzzi as well as complete kitchen as well as a washing machine and dryer. The apartment has a cordless telephone and a wireless internet connection.

The roof is completely new and covered with Simplon granite tiles in a typical chalet style. A small balcony is located on the east side. On the south side abalcony of larch wood offers superb views over the village and the mountains.

The holiday apartment „Alte Post“ has been awarded 5 Stars from the Swiss Tourist Association.

The reconstruction

The building was reconstructed in accordance with the building, zoning and design laws and regulations in 2005. The building´s exterior was preserved according thehistoric building protection order. Two luxury apartments with separate entrances were completed. The apartment at garden level is used by the owners and Metaberatung (Schweiz) GmbH. The second apartment that stretches across the first floor and the attic is for guests. This unit measures over 140 square metersand comprises a master suite with an en suite bathroom, two additionalbathrooms, a living room, a dining room and a open kitchen with two additional bedrooms in the attic and a Jacuzzi.

Download Floor Plan (PDF)